Kaldewei Skin Touch: scăldatul cu efect de întinerire

Ahlen, iunie 2015 -  O ședința de baie și pielea strălucește cu prospețime, devenind moale și catifelată.

Produsul inovator Kaldewei Skin Touch transformă cada într-o oază a tinereții și frumuseții. Datorită efectelor stimulative, generate de apa îmbogățită cu oxigen, sistemul cu hidromasaj Skin Touch asigură un efect de întinerire intensivă a organismului. Cada Kaldewei combina relaxarea eficace în apă și îngrijirea ușoară a straturilor profunde ale pielii.

 

Sistemul umple apa cu bule microscopice de aer, care îmbogățesc apa cu oxigen și oferă un efect instantaneu de anti-imbatranire. Oxigenul stimulează circulația, promovează reînnoirea celulelor pielii, ofera o curatare profunda a porilor si a ridurilor - și toate acestea fără utilizarea adaosurilor cosmetice! Bulele de aer fine se distribuie uniform în apă, creind senzatia de lapte demachiant delicat, care învăluie tot corpul. Rezultatul este evident: pielea devine neteda si catifelată, acest efect se menține pentru o perioadă considerabilă de timp după ce a luat baia.

 

Cada de baie de otel - email Kaldewei, completată cu un sistem hidromasaj Skin Touch, oferă relaxare profundă și regenerare a pielii corpului în timp ce pur şi simplu vă scăldaţi. Printr-o mică duză sistemul îmbogățește apa cu bule microscopice de aer, aproximativ de 100 de ori mai mici decît bulele de aer ale unui sistem obişnuit de hidromasaj, majorînd considerabil conținutul de oxigen în apă. Skin Touch este compatibil cu practic peste 200 de modele de căzi de baie Kaldewei. Sistemul este strâns integrat în peretele lateral al băii și nu creează zgomot suplimentar.

 

Cada de baie Kaldewei vă creează condiții ideale pentru o odihnă relaxantă și o întinerire considerabilă!

Tag-uri:

Scrie un comentariu

Captcha


Reduceri pentru clienti loiali

ai internet-magazinului

Magazinul lucrează 24/7

Comenzile pot fi efectuate în regim Non-Stop