Informația despre livrare

Internet magazinul Kaldewei.md vă propune cazi de baie cu livrare in Chisinau , precum si în toată Moldova. Aveți oportunitatea de achitare a comenzii îndată ce vi s-a înmînat marfa de către curier.

Livrarea în Chișinău:

  1. În cazul în care comanda a fost efectuată pînă la orele 14:00, în raza orașului Chișinău ea va fi livrată în aceeași zi, iar în cazul în care comanda va fi efectuată după orele 14:00, Dvs veți putea primi comanda în decursul următoarei zile (cu excepția zilei de duminica, daca comanda a fost perfectată sîmbătă). 
  2. Comenzile recepționate în zilele de week end (a doua jumătate a zilei de sîmbătă, sau ziua integrală a duminicii) vor fi prelucrate în prima jumătate a zilei de luni.

 

Livrarea în Moldova:

 

Livrarea produselor în Moldova se efectuează în decursul unei săptămîni.

 

Costul livrării în oricare regiune a Moldovei ( ce excepția regiunii Transnistriene) trebuie să fie discutată cu operatorul. 

 

Atenție maximă!

În cazul efectuării comenzii online cu livrare la domiciliu, clientul este obligat să asigure descărcarea desinestătătoare a mărfii livrate (marfa comandată este încărcată la depozit de către hamali și livrată de șofer, hamalii nu însoțesc marfa pînă la destinația livrării).
 

Șoferul nu participă la descărcarea mărfii.

Reduceri pentru clienti loiali

ai internet-magazinului

Magazinul lucrează 24/7

Comenzile pot fi efectuate în regim Non-Stop